Tietoa koulutuksista:
Lisätiedustelut ja koulutusmyynti:

Mari Eriksson
puh. 040 5151 990
mari.eriksson@arksystems.fi

Koulutuspaikan osoite:

Mikonkatu 22 D 42
00100 Helsinki

ArkSystems on Autodeskin valtuuttama virallinen koulutuskeskus

Suomen johtavana rakennusalalle Autodesk®-ohjelmistoratkaisuja toimittavana yrityksenä sekä Autodeskin valtuuttamana sovelluskehittäjänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aitoa rakennusalan tarpeisiin kohdennettua osaamista ja tietoa.

Kaikista kursseista – myös erittäin suosituista Autodesk Revit Architecture ja AutoCAD -koulutuksista – voit valita joko avoimen aikataulutetun kurssin tai asiakaskohtaisen toteutuksen. Asiakaskohtaisen koulutuksen sisällön räätälöimme yhdessä kanssasi yrityksesi erityistarpeisiin kohdistetuksi.

Korkealaatuisen koulutuksen ja välineistön lisäksi avoimien kurssien hintaan sisältyy jaettava koulutusmateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaat.

Asiakaskohtaiset kurssit voimme toteuttaa koululuokassamme tai halutessasi myös yrityksesi omassa ympäristössä kannettavien koulutuskoneiden avulla.

Olemme myös Autodeskin auktorisoima testikeskus ACC. Autodesk Professional Certification testien avulla voit osoittaa pätevyytesi myös kansainvälisellä tasolla. Lisätietoja testeistä löytyy vasemmanpuoleisesta valikosta.

Tutustu uuteen koulutussivustoomme osoitteessa www.arktraining.fi

Ota yhteyttä myyntiimme. Kartoitamme mielellämme kanssasi sitä miten koulutuksemme voivat parhaiten palvella yrityksenne tavoitteiden toteutumista.

Koulutusajankohdat

Avoimet kurssit sisältävät:
Kurssihinta sisältää Autodeskin auktorisoiman kouluttajan, koulutusmateriaalin, lounaan ja kahvit. Jokaisella oppilaalla on käytössään henkilökohtainen ja tehokas työasema.

Yrityskohtainen koulutus
Pyydä tarjous. Hinnat alkaen 890 €/pv.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Yrityskohtaiset kurssit sisältävät:
Yrityskohtaisen koulutuksen sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityksen oman projektin pohjalta. Koulutus voidaan järjestää joko koulutusluokassamme tai kannettavista tietokoneista koostuvilla mobiililuokilla haluamassanne paikassa.

Peruutusehdot:
– Osallistumisen perumisesta on ilmoitettava viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua.
– Mikäli osallistuminen perutaan 2–6 päivää ennen kurssin alkua, veloitetaan kurssimaksusta 50 %.
– Mikäli osallistuminen perutaan päivää ennen kurssia tai kurssilainen ei saavu kurssille, veloitetaan koulutushinta täysimääräisenä.

ArkSystems Oy pidättää oikeuden muuttaa kurssin ajankohtaa tai peruuttaa yksittäisen kurssin. ArkSystems ei korvaa näistä muutoksista mahdollisesti asiakkaalle aiheutuneita suoria tai välillisiä kustannuksia.

Asiakas-/yrityskohtaiset koulutukset

Yleistä yrityskohtaisista koulutuksista
Yrityskohtaiset koulutukset ovat tehokkain tapa suunnata koulutuksen sisältö ja oppimisprosessi yrityksen tarpeita vastaavaksi. Määritämme yhdessä kanssasi koulutuksen sisällön painopisteet ja toimintamallit yrityksen sisäisien prosessien mukaisiksi. Yrityskohtaisessa koulutuksessa voimme käyttää yrityksen käytössä olevia pohjapiirustuksia (template) ja määrittelytiedostoja. Myös koulutuksen yhteydessä tehtävät harjoitustyöt voidaan määrittää yrityksenne työskentelyprosessien mukaisiksi.

Tavoitteeseen sidottu koulutus
Yrityskohtainen koulutus voidaan myös määrittää tavoitteiseen sidotuksi koulutukseksi. Koulutus voi tällöin muodostua esimerkiksi eri käyttäjäryhmille suunnatusta tehtävänmukaisesta koulutuksesta, tietyn työprosessin koulutuksesta, tietyn osaamistason saavuttamiseen tähtäävästä koulutuksesta seurantoineen tai näiden kombinaatiosta. Keskustelemme mielelläsi kanssasi lisää siitä, millainen ja miten toteutettu koulutus lisäisi organisaatiosi tehokkuutta parhaiten.

 • Autodeskin auktorisoimat kouluttajat
 • Yhteistyössä asiakkaan kanssa määritetty koulutusprosessi
 • Tavoitteen mukainen koulutus
 • ArkSystemsin koulutusluokassa tai asiakkaan omissa tiloissa kaikkialle Suomeen
 • CAD-osaamiseen keskittynyt koulutusorganisaatio

Autodesk testit

Nyt voit osoittaa oman sekä yrityksesi osaamisen sertifioitumalla Autodesk-ammattilaiseksi Autodeskin Professional Certification -ohjelmassa.

Sertifioitumisen höydyt mm:

 • Kansainvälinen ja arvostettu todistus osaamisesta
 • Saat CV:hen logon ja maininnan asiasta
 • Saat halutessasi nimesi Autodeskin Certified Professional tietokantaan

Tuotteet, joihin meillä on saatavilla sertifioinnit:

 • Autodesk 3ds Max
 • Autodesk AutoCAD
 • Autodesk Civil 3D
 • Autodesk Inventor
 • Autodesk Revit Architecture

2014, 2015 ja 2016 -versioiden testit:
Certified Professional – 70% tehtävistä tulee ratkaista ohjelmiston avulla ja 30% tehtävistä on monivalintakysymyksiä. Testin kesto max. 3 h.
Lisätietoja Autodeskin sivuilta

Hinta
Kysy hintaa ja lisätietoja osoitteesta koulutus@arksystems.fi

Valmiina sertifiointiin:

 1. Tutustu lisää sertifiointeihin osoitteessa autodesk.com/certification
 2. Valitse oikea sertifiointi
 3. Arvioi valmiutesi
 4. Tule kurssille tarvittaessa ja harjoittele
 5. Ilmoittaudu varsinaiseen testiin

Koulutusarviointi

Kiitos osallistumisesta ArkSystemsin järjestämään koulutukseen!
Täyttämällä linkistä löytyvän palautelomakkeen, autat meitä kehittämään toimintaamme ja saat itsellesi todistuksen kurssin suorittamisesta. Olemme Autodeskin virallinen koulutuskeskus (Autodesk Authorized Training Center, ATC) ja Autodesk seuraa koulutuskeskustensa laatua mm. kurssin jälkeen täytettävällä palautteella.

Jos olet hukannut sisäänkirjautumiseen tarvittavan ID-koodin, pyydä se uudelleen osoitteesta koulutus@arksystems.fi

Kaikki palaute on meille arvokasta!

Siirry arviointilomakkeeseen