Koulutuspalvelut

NTI ArkSystemsiltä saat koulutuksen niin Autodesk®-, Bluebeam®– kuin SketchUp®-ohjelmistoihin. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme menestyksekkäästi tarjoamaan asiakkaidemme tarpeisiin kohdennettua osaamista.

Kaikista kursseista – mukaan lukien suosituista Autodesk Revit®– ja AutoCAD®-koulutuksista – voit valita joko avoimen aikataulutetun kurssin tai räätälöidyn toteutuksen. Kaikki koulutukset voidaan toteuttaa joko omassa koulutusluokassamme, etäyhteydellä tai yrityksesi omissa tiloissa. Räätälöidyn koulutuksen sisällön suunnittelemme yhdessä kanssasi yrityksesi erityistarpeisiin kohdistetuksi. Lue lisää räätälöidystä koulutuksesta.

Tarjousta räätälöidystä koulutuksesta kannattaa kysyä pienelläkin osallistujamäärällä!

Lisätietoja saat ArkTraining-koulutussivustoltamme.

Suomen suurimmat suunnittelutoimistot kouluttavat henkilökuntansa meillä.
Tule sinäkin!

Autodeskin virallinen koulutuskeskus

NTI ArkSystems Oy on Autodeskin valtuuttama koulutuskeskus (Authorized Training Center) ja testikeskus (Authorized Certification Center). Järjestämillämme Autodesk Certified Professional -testeillä voit osoittaa pätevyytesi sekä kotimaisella että kansainvälisellä tasolla.

Koulutukseen osallistuminen

Järjestämme kaikkia koulutuksia koulutusluokassamme, etäyhteyden avulla tai yrityksesi omissa tiloissa.

Etäkurssit järjestetään sujuvasti ja joustavasti Microsoft Teams -alustalla, joten voit osallistua koulutukseen mistä vain. Riittää, että laitteessasi on internet- ja ääniyhteys sekä mahdollisesti asennettuna koulutuksen aiheena olevan ohjelmisto.

Koulutusluokassamme järjestettyjen kurssien hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi koulutuksen aikana käytettävä välineistö, jaettava koulutusmateriaali, taukokahvit sekä lounaat kurssipäivien aikana.

Tarjoamme tarvittaessa kannettavat koneet koulutusluokassa tai yrityksesi tiloissa järjestettävän koulutuksen ajaksi.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin kartoitamme mielellämme kanssasi miten koulutuksemme voivat parhaiten palvella yrityksenne tavoitteiden toteutumista.

Koulutusajankohdat

Klikkaa kurssia nähdäksesi saatavilla olevat ajankohdat.

Avointen kurssien sisältö

Kurssihinta sisältää Autodeskin valtuuttaman kouluttajan ja koulutusmateriaalin sekä luokkakoulutuksissa lounaan ja kahvit. Suurin osa kursseista toteutetaan etänä, jolloin voit osallistua mistä vain, kunhan tietokoneessasi on nettiyhteys ja koulutuksen aiheena oleva ohjelmisto asennettuna. Luokkakursseilla jokaisella oppilaalla on käytössään henkilökohtainen ja tehokas työasema.

Pyydä tarjous. Hinnat alkaen 890 €/pv.

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24 %.

Peruutusehdot:
 • Osallistumisen perumisesta on ilmoitettava viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua.
 • Mikäli osallistuminen perutaan 2–6 päivää ennen kurssin alkua, veloitetaan kurssimaksusta 50 %.
 • Mikäli osallistuminen perutaan päivää ennen kurssia tai kurssilainen ei saavu kurssille, veloitetaan koulutushinta täysimääräisenä.

NTI ArkSystems Oy pidättää oikeuden muuttaa kurssin ajankohtaa tai peruuttaa yksittäisen kurssin. NTI ArkSystems ei korvaa näistä muutoksista mahdollisesti asiakkaalle aiheutuneita suoria tai välillisiä kustannuksia.

Asiakas-/yrityskohtaiset koulutukset

Yleistä yrityskohtaisista koulutuksista

Yrityskohtaiset koulutukset ovat tehokkain tapa suunnata koulutuksen sisältö ja oppimisprosessi yrityksen tarpeita vastaavaksi. Määritämme yhdessä kanssasi koulutuksen sisällön painopisteet ja toimintamallit yrityksen sisäisien prosessien mukaisiksi. Yrityskohtaisessa koulutuksessa voimme käyttää yrityksen käytössä olevia pohjapiirustuksia (template) ja määrittelytiedostoja. Myös koulutuksen yhteydessä tehtävät harjoitustyöt voidaan määrittää yrityksenne työskentelyprosessien mukaisiksi.

Tavoitteeseen sidottu koulutus

Yrityskohtainen koulutus voidaan myös määrittää tavoitteiseen sidotuksi koulutukseksi. Koulutus voi tällöin muodostua esimerkiksi eri käyttäjäryhmille suunnatusta tehtävänmukaisesta koulutuksesta, tietyn työprosessin koulutuksesta, tietyn osaamistason saavuttamiseen tähtäävästä koulutuksesta seurantoineen tai näiden kombinaatiosta. Keskustelemme mielelläsi kanssasi lisää siitä, millainen ja miten toteutettu koulutus lisäisi organisaatiosi tehokkuutta parhaiten.

 • Autodeskin auktorisoimat kouluttajat
 • Yhteistyössä asiakkaan kanssa määritetty koulutusprosessi
 • Tavoitteen mukainen koulutus
 • ArkSystemsin koulutusluokassa, asiakkaan omissa tiloissa tai etäkoulutuksena kaikkialle Suomeen
 • CAD-osaamiseen keskittynyt koulutusorganisaatio

Autodesk-sertifikaatit

Nyt voit osoittaa oman sekä yrityksesi osaamisen sertifioitumalla Autodesk-ammattilaiseksi Autodesk Certified Professional -ohjelmassa.

Sertifioinnin edut

Sertifioitumalla saat mm.

 • arvostetun ja kansainvälisen todistuksen osaamisesta
 • CV:hen logon ja maininnan asiasta
 • halutessasi nimesi Autodesk Certified Professional -tietokantaan
Saatavilla olevat sertifikaatit

Meiltä voit hankkia sertifioinnin alla olevien ohjelmistojen osaamisesta:

 • Autodesk 3ds Max
 • Autodesk AutoCAD
 • Autodesk Civil 3D
 • Autodesk Inventor
 • Autodesk Revit

Katso testien sisältö tarkemmin Autodeskin sivuilta.

Hinta

Kysy hintaa ja lisätietoja osoitteesta koulutus@arksystems.fi

Valmiina sertifiointiin?
 1. Tutustu lisää sertifiointeihin osoitteessa autodesk.com/certification
 2. Valitse haluamasi sertifiointi
 3. Arvioi valmiutesi
 4. Tule kurssille tarvittaessa ja harjoittele
 5. Ilmoittaudu varsinaiseen testiin

Kurssitodistus ja koulutusarviointi

Kun olet suorittanut järjestämämme Autodesk-ohjelmistokurssin, täytä kurssipalautelomake, niin saat itsellesi todistuksen kurssin suorittamisesta ja autat meitä kehittämään toimintaamme. Autodesk seuraa koulutuskeskustensa laatua mm. tällä palautteella.

Jos olet hukannut sisäänkirjautumiseen tarvittavan ID-koodin, pyydä se uudelleen osoitteesta koulutus@arksystems.fi

Kaikki palaute on meille arvokasta!