Lisenssihinnasto

NTI on Euroopan johtava, täyden palvelun digitaalisten ratkaisujen toimittaja rakentamiseen, suunnitteluun ja valmistavaan teollisuuteen. Meidät tunnetaan korkeasta osaamisestamme tietomallintamisen, 3D-suunnittelun ja digitalisaation saralla.

Keskeinen osa NTI ArkSystemsin toimintaa ovat Autodesk®-ohjelmistoratkaisut, joiden edustus yrityksellämme on ollut alusta asti. Tuemme erityisesti suomalaista suunnittelua ArkSystems- ja ArkSoft-ohjelmistolaajennuksilla, jotka muovaavat kansainväliset suunnitteluohjelmistot kotimaiseen suunnitteluun sopivaksi.

Tarjontaamme sisältyvät myös palkitut Bluebeam® Revu®-, Chaos® V-Ray-, Enscape™- ja Trimble® SketchUp® -ohjelmistot sekä useita erilaisia sovelluksia. Osaamisemme, laadukkaan palvelumme sekä kilpailukykyisen hinnoittelumme ansiosta NTI ArkSystemsiin luottaa yli 8 000 suomalaista yritystä, yhteisöä ja oppilaitosta.

Alta löydät ohjelmistojen viimeisimmät ohjehinnat. Katso myös voimassa olevat kampanjat tai pyydä tarjous.

Autodesk-lisenssit

Autodesk-logoAutodeskin ohjelmistot ja pilvipalvelut ovat saatavilla käyttäjäkohtaisilla (Single-User), määräaikaisilla vuokralisensseillä (Subscription). Uusia verkkolisenssejä, pysyviä lisenssejä ja pysyvien lisenssien ylläpitosopimuksia ei ole enää saatavilla, mutta vanhoja lisenssejä ja sopimuksia on vielä mahdollista jatkaa rajoitetun ajan. Lue lisää muutoksesta ja vaihtoehdoista.

Taulukon hinnat koskevat uusia, käyttäjäkohtaisia vuokralisenssejä.

Huom. taulukossa on vain osa saatavilla olevista tuotteista. Katso lisää tuotteita tuotesivulta tai ota yhteyttä ja kysy tuote- ja lisenssivaihtoehdoista.

Lisätietoja

Tuotteen vaihtaminen
Autodesk-tuotteen voi vaihtaa toiseen vuokralisenssin päättyessä. Lisäksi useimmat yksittäiset Autodesk-ohjelmistolisenssit voidaan vaihtaa edullisesti laajempiin toimialakokoelmiin kesken vuokrajakson (ei koske LT-tuotteita).

Vuokrajakson muuttaminen
Autodesk-ohjelmiston vuokrajakson pituuden (1 tai 3 vuotta) voi vaihtaa nykyisen vuokrajakson päättyessä.

Verkkolisenssien vaihtaminen
Jos käytössäsi on vuokrapohjainen verkkolisenssi tai pysyvä verkkolisenssi voimassa olevalla ylläpidolla, voidaan lisenssi vaihtaa edullisesti kahteen uuteen käyttäjäkohtaiseen vuokralisenssiin. Voit samalla myös vaihtaa toiseen ohjelmistoon tai kokoelmaan. Lue lisää.

NTI-tuotteet

NTI-logoNTI:n sovellukset ja palvelut täydentävät Autodeskin tuotteita, jotta saat kaiken irti sijoituksestasi. Kehitämme jatkuvasti uusia sovelluksia, optimoimme olemassa olevia ja julkaisemme säännöllisesti päivityksiä muun muassa saamamme asiakaspalautteen perusteella, jotta voit aina työskennellä tehokkaasti.

Listattujen tuotteiden lisenssit ovat käyttäjäkohtaisia lisenssejä.

ARK-tuote­perhe – Ammattilisenssit

ArkSoft-logo, horisontaalinenArkSoftin ARK-sovellukset ovat saatavilla pysyvillä, työasemakohtaisilla lisensseillä. Sovellus edellyttää samaa vuosiversiota olevan Autodesk AutoCAD -ohjelmiston. LT-sovellukset toimivat vain AutoCAD LT:n kanssa.

ARK-tuotteita on saatavilla useille eri AutoCAD-/AutoCAD LT -vuosiversioille. Tarkista haluamasi version saatavuus verkkokaupastamme tai ota yhteyttä.

Saatavilla määräalennuksella, pyydä tarjous.

ARK-tuote­perhe – Oppilaitos­lisenssit

Opiskelijat voivat tilata ARK-tuotteita opiskelukäyttöön hintaan 80 €/kpl. Tilaus edellyttää voimassa olevan opiskelijatodistuksen.

ArkSystems-tuotteet – Ammattilisenssit

ArkSystems, part of NTI GroupArkSystems-tuotteet ovat saatavilla pysyvillä, työasemakohtaisilla lisensseillä. Tuotteet edellyttävät samaa vuosiversiota olevan isäntäohjelmiston (Autodesk Revit, Revit LT tai Bluebeam Revu tuotteesta riippuen).

ArkSystems-Revit-liitännäisiä on saatavilla Revit- ja Revit LT 2016- ja uudemmille versioille. Tarkista haluamasi version saatavuus verkkokaupastamme tai ota yhteyttä.

Saatavilla määräalennuksella, pyydä tarjous.

Autodesk-liitännäiset

Bluebeam

Bluebeam-logoBluebeam-ohjelmistoratkaisut ovat saatavilla kolmella eri tasoisella palvelupaketilla: Basics, Core ja Complete. Paketit sisältävät Bluebeam Revu -ohjelmiston lisäksi muita etuja, kuten Bluebeam Cloud -verkko- ja mobiilisovelluksen käyttöoikeuden, rajattoman pilvitallennustilan Bluebeam Cloudissa ja Bluebeam Studiossa*, Bluebeamin teknisen tuen, ja muuta. Lisätietoja löydät Bluebeam-tuotesivulta.

*vain Core- ja Complete-palvelupaketeissa.

Kaikki palvelupaketit ovat käyttäjäkohtaisia ja voimassa vuoden kerrallaan.

Chaos

Chaos-logoChaosin kehittämät, ammattitason visualisointi- ja -simulointiohjelmistot ovat saatavilla edullisilla vuokralisensseillä.

Huom. Enscape-lisenssi jatkuu automaattisesti, ellei tilausta peruuteta viimeistään 30 päivää ennen uusiutumista.

SketchUp

SketchUp-logoTrimblen 3D-suunnitteluohjelma SketchUp on saatavilla edullisena vuokralisenssinä (Subscription). Pysyviä (Classic) lisenssejä ei enää ole saatavilla, eikä pysyvien lisenssien ylläpitoa (Maintenance & Support) voi enää jatkaa. Jos käytössäsi on pysyvä lisenssi ylläpidolla, voit vaihtaa ylläpidon uuteen vuokralisenssiin edullisesti. Pyydä tarjous vaihdosta.

Saatavilla on kolme eri SketchUp-tuotetta:

  • SketchUp Go sisältää seuraavat ohjelmistot ja palvelut: SketchUp for iPad, SketchUp for web ja Trimble Connect for Business.
  • SketchUp Pro sisältää seuraavat ohjelmistot ja palvelut: SketchUp-työpöytäohjelmisto, LayOut, Style Builder, SketchUp Viewer for XR, SketchUp Viewer for Mobile, SketchUp for web, Trimble Connect for Business ja Trimblen tekninen tuki.
  • SketchUp Studio sisältää seuraavat ohjelmistot ja palvelut: SketchUp-työpöytäohjelmisto, LayOut, Style Builder, SketchUp Viewer for XR, SketchUp Viewer for Mobile, SketchUp for web, Trimble Connect for Business, V-Ray for SketchUp, Scan Essentials ja Trimblen tekninen tuki.

Lisätietoja

Hinnat eivät sisällä ALV:a.

ArkSystems pidättää oikeuden muuttaa tuote- ja palveluhinnastoa ilman eri huomautusta. ArkSystems ei ole vastuussa muiden ohjelmistovalmistajien tuotteiden sekä palveluiden hinta- ja sisältömuutoksista.