ArkSystems hinnasto

ArkSystems on Suomen johtava Autodesk®-ohjelmistoratkaisujen toimittaja arkkitehtuuri-, rakennus- ja yleissuunnitteluun sekä media- ja viihdetoimialoille. Osaamisemme ja laadukas palvelumme yhdistettynä kilpailukykyiseen sekä kohtuulliseen hinnoitteluumme on tuonut meille laajan asiakaskuntamme luottamuksen. ArkSystemsillä onkin yli 5 000 yritys-, yhteisö- ja oppilaitosasiakasta Suomessa.

Hinnastostamme löydät ARK-tuoteperheen monipuolisen hintarakenteen, joka tekee siitä hyvin kustannustehokkaan vaihtoehdon suunnittelujärjestelmäksi. Autodesk-tuotteista pyydä myynnistämme viimeisimmät tarjoukset ja kampanjahinnat. Tutustu alta myös Bluebeam® Revu® -ohjelmiston hintoihin.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy viimeisintä hintaa!

Autodesk hinnasto

Alla olevan taulukon hinnat koskevat yhden käyttäjän (Single-User) Subscription-vuokralisenssejä, ellei tuotteen kohdalla toisin mainita.

Autodesk - pysyvän lisenssin ylläpito

Ylläpitojen uusintahinnat koskevat vanhoja asiakkaita, joilla on vielä voimassa oleva pysyvän lisenssin Maintenance-ylläpitosopimus. Uusia pysyviä lisenssejä tai ylläpitosopimuksia ei enää ole saatavilla. Lue lisää lisensointimuutoksesta.

ARK-tuote­perhe hinnasto - ammatti­lisenssit

Hinnasto voimassa toistaiseksi. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt: myynti@arksystems.fi

ARK-Arkkitehtisuunnittelujärjestelmä

RAK-Rakennesuunnittelujärjestelmä

LVI-suunnittelujärjestelmä

SÄH-sähkösuunnittelujärjestelmä

Useimmat ARK-tuotteet ovat saatavilla myös AutoCAD/AutoCAD LT versioille 2009–2019. ARK for Revit ja RAK for Revit -tuotteet ovat puolestaan saatavilla Revit/Revit LT versioille 2016–2019. Katso haluamasi version saatavuus verkkokaupastamme tai pyydä tarjous.

ARK-tuote­perhe hinnasto - oppilaitos­lisenssit

Hinnasto voimassa toistaiseksi. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Opiskelijat voivat tilata ARK-järjestelmän tuotteita hintaan 90 € / kpl opiskelukäyttöön.

ARK-Arkkitehtisuunnittelujärjestelmä

RAK-Rakennesuunnittelujärjestelmä

LVI-suunnittelujärjestelmä

SÄH-sähkösuunnittelujärjestelmä

Useimmat ARK-tuotteet ovat saatavissa myös AutoCAD versioille 2009-2014. Hinnat ovat samat kuin 2015-2016 -versioissa.

Oppilaitosversioiden toimitus sisältää lisenssien kokonaismäärästä riippumatta yhden media CD:n tai muistitikun sekä yhden käsikirjan/oppilaitos.

Autodesk®-tuotteiden muutokset

Yksittäislisenssin muutos verkkolisenssiksi
Kysy tämän hetken hintoja myynnistämme.
Lisätietoja ja tarjouspyynnöt: myynti@arksystems.fi

Lisenssin siirto
Lisenssinsiirto edellyttää aina lisenssinsiirtolomakkeen täyttämistä ja Autodesk®in suostumusta. Ehdot löytyvät lomakkeesta. Pyydä tarvittava esitäytetty lomake osoitteesta myynti@arksystems.fi
Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Bluebeam® Revu®

Bluebeam Volume Licensing Program

Bluebeam Revu -ohjelmisto rekisteröidään työasemakohtaisesti sarjanumerolla ja tuoteavaimella. Bluebeam tarjoaa alennuksia volyymihankinnoissa 50:lle tai useammalle työasemalle. Nämä alennukset tarjotaan aina kokonaismäärien mukaisesti.

Bluebeam Maintenance Program

Kun sisällytät Bluebeam Revun ylläpidon (Maintenance) tilaukseesi, voit varmistaa käytössäsi olevan aina ajantasaiset ominaisuudet ja tukipalvelut. Ylläpitosopimuksella saat sopimuskauden aikana julkaistavat uudet ohjelmistopäivitykset sekä Bluebeamin Premium-tason teknisen tuen puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Tilaukset ja lisätiedot: myynti@arksystems.fi

Lue lisää Revu-ohjelmistosta tuotteen sivuilta

Enscape™

VR- ja reaaliaikainen renderointiohjelma Enscape on saatavilla yhden vuoden vuokralisensseinä. Vuokralisenssi jatkuu automaattisesti.

SketchUp

Trimblen 3D-suunnitteluohjelma SketchUp Pro on saatavilla sekä pysyvänä lisenssinä ylläpidolla että edullisena vuokralisenssinä.

V-Ray ja PhoenixFD

Chaos Groupin kehittämät, ammattitason V-Ray-renderöinti- ja PhoenixFD-simulointiohjelmistot ovat saatavilla sekä pysyvinä lisensseinä että edullisina vuokralisensseinä.

Lisätietoja

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24 %.