Lisenssihinnasto

ArkSystems on Suomen johtava Autodesk®-ohjelmistoratkaisujen toimittaja arkkitehtuuri-, rakennus- ja yleissuunnitteluun sekä media- ja viihdetoimialoille. Tarjontaamme sisältyvät myös kehittämämme ARK-tuotteet kotimaiseen rakennus­suunnitteluun, palkitut Bluebeam® Revu®, Chaos® V-Ray, Enscape™ ja Trimble® SketchUp® -ohjelmistot sekä useita erilaisia sovelluksia. Osaamisemme, laadukkaan palvelumme sekä kilpailukykyisen hinnoittelumme ansiosta ArkSystemsiin luottaa yli 5 000 suomalaista yritystä, yhteisöä ja oppilaitosta.

Alta löydät ohjelmistojen viimeisimmät ohjehinnat. Katso myös voimassa olevat kampanjat tai pyydä tarjous.

Autodesk-lisenssit

Autodeskin ohjelmistot ja pilvipalvelut ovat saatavilla käyttäjäkohtaisilla (Single-User), määräaikaisilla vuokralisensseillä (Subscription). Uusia verkkolisenssejä, pysyviä lisenssejä ja pysyvien lisenssien ylläpitosopimuksia ei ole enää saatavilla, mutta vanhoja lisenssejä ja sopimuksia on vielä mahdollista jatkaa rajoitetun ajan. Lue lisää muutoksesta ja vaihtoehdoista.

Autodesk-logo

Taulukon hinnat koskevat uusia, käyttäjäkohtaisia vuokralisenssejä.

Huom. taulukossa on vain osa saatavilla olevista tuotteista. Katso lisää tuotteita tuotesivulta tai ota yhteyttä ja kysy tuote- ja lisenssivaihtoehdoista.

Lisätietoja

Tuotteen vaihtaminen
Autodesk-tuotteen voi vaihtaa toiseen vuokralisenssin päättyessä. Lisäksi useimmat yksittäiset Autodesk-ohjelmistolisenssit voidaan vaihtaa edullisesti laajempiin toimialakokoelmiin kesken vuokrajakson (ei koske LT-tuotteita).

Vuokrajakson muuttaminen
Autodesk-ohjelmiston vuokrajakson pituuden (1 tai 3 vuotta) voi vaihtaa nykyisen vuokrajakson päättyessä.

Verkkolisenssien vaihtaminen
Jos käytössäsi on vuokrapohjainen verkkolisenssi tai pysyvä verkkolisenssi voimassa olevalla ylläpidolla, voidaan lisenssi vaihtaa edullisesti kahteen uuteen käyttäjäkohtaiseen vuokralisenssiin. Voit samalla myös vaihtaa toiseen ohjelmistoon tai kokoelmaan. Lue lisää.

ARK-tuote­perhe – Ammattilisenssit

ARK-tuotteet ovat saatavilla pysyvillä, työasemakohtaisilla lisensseillä. Ohjelmistot ovat yhteensopiva samaa vuosiversiota olevan Autodesk-tuotteen kanssa. Useimmat ARK-tuotteet ovat saatavilla myös AutoCAD/AutoCAD LT versioille 2009–2019. ARK for Revit ja RAK for Revit -tuotteet ovat puolestaan saatavilla Revit/Revit LT versioille 2016–2019. Tarkista haluamasi version saatavuus verkkokaupastamme tai ota yhteyttä.

ArkSystems-logo

ARK – arkkitehtisuunnittelujärjestelmä

RAK – rakennesuunnittelujärjestelmä

LVI-ARK – LVI-suunnittelujärjestelmä

Sähkö-ARK – sähkösuunnittelujärjestelmä

Lisätietoja

Useimmat ARK-tuotteet ovat saatavilla myös AutoCAD/AutoCAD LT versioille 2009–2019. ARK for Revit ja RAK for Revit -tuotteet ovat puolestaan saatavilla Revit/Revit LT versioille 2016–2019. Katso haluamasi version saatavuus verkkokaupastamme tai pyydä tarjous. Kysy myös määräalennuksista.

ARK-tuote­perhe – Oppilaitos­lisenssit

ARK-Arkkitehtisuunnittelujärjestelmä

RAK-Rakennesuunnittelujärjestelmä

LVI-suunnittelujärjestelmä

SÄH-sähkösuunnittelujärjestelmä

Lisätietoja

Opiskelijat voivat tilata ARK-tuotteita opiskelukäyttöön hintaan 80 €/kpl. Tilaus edellyttää voimassa olevan opiskelijatodistuksen.

Bluebeam Revu

Pysyvät lisenssit
Bluebeam Revu -ohjelmiston pysyvät lisenssit rekisteröidään työasemakohtaisesti sarjanumerolla ja tuoteavaimella. Määräalennusta on saatavilla 50:lle tai useammalle työasemalle.

Bluebeam-logo

Ylläpito
Uuteen tilaukseen sisältyy vuoden ylläpito (Maintenance). Ylläpidolla saat sopimuskauden aikana julkaistavat uudet ohjelmistopäivitykset sekä Bluebeamin Premium-tason teknisen tuen puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Ylläpitoa voi jatkaa vuoden kerrallaan.

Avoimet lisenssit
Bluebeam Revu eXtreme™ on saatavilla myös avoimena lisenssinä (Open License) eli verkkolisenssinä. Avoin lisenssi on vuotuinen tilaus. Avoin lisensointi tuo joustavuutta kaiken kokoisille organisaatioille.

Avoimeen lisenssiin sisältyy samat päivitys- ja palveluedut kuin ylläpitoon.

Lisätietoja
Katso Revu-tuotesivut tai ota yhteyttä.

Enscape™

VR- ja reaaliaikainen renderointiohjelma Enscape on saatavilla yhden vuoden vuokralisensseinä. Vuokralisenssi jatkuu automaattisesti.

Enscape

SketchUp

Trimblen 3D-suunnitteluohjelma SketchUp Pro on saatavilla edullisena vuokralisenssinä (Subscription). Pysyviä (Classic) lisenssejä ei enää ole saatavilla, eikä pysyvien lisenssien ylläpitoa (Maintenance & Support) voi enää jatkaa. Jos käytössäsi on pysyvä lisenssi ylläpidolla, voit vaihtaa ylläpidon uuteen vuokralisenssiin edullisesti. Pyydä tarjous vaihdosta.

SketchUp-logo

V-Ray ja PhoenixFD

Chaos Softwaren kehittämät, ammattitason V-Ray-renderöinti- ja Phoenix-simulointiohjelmistot ovat saatavilla sekä pysyvillä lisensseillä että edullisilla vuokralisensseillä. V-Ray Collection -kokoelma on saatavilla vain vuokralisenssillä.

Chaos-logo

Lisätietoja

Hinnat eivät sisällä ALV:a.

ArkSystems pidättää oikeuden muuttaa tuote- ja palveluhinnastoa ilman eri huomautusta. ArkSystems ei ole vastuussa muiden ohjelmistovalmistajien tuotteiden sekä palveluiden hinta- ja sisältömuutoksista.