Yleistä

Arksystems.fi on Arksystems Oy:n (y-tunnus 3303562-1, jäljempänä “ArkSystems”) ylläpitämä sivusto. Myymme sivustolla esiteltyjä tuotteita niin yritys- kuin henkilöasiakkaille Suomeen ja EU-alueelle.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan ArkSystemsin ja asiakkaan välisessä kauppasuhteessa.

Hinnoittelu

Sivustolla ilmoitetut tuotehinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin ilman eri huomautusta.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita sähköpostitse, puhelimitse tai ArkStore-verkkokaupastamme. Katso yhteystiedot tästä tai siirry ArkStoreen tästä. Huomioi myös ArkStoren toimitus- ja maksuehdot.

Tilatessasi tuotteen hyväksyt tuotteen mahdolliset lisenssiehdot ja loppukäyttäjän lisenssisopimuksen. Loppukäyttäjän lisenssisopimus voidaan toimittaa tuotteesta riippuen tilauksen yhteydessä ennen käyttöä tai käytön aikana.

Tilaus edellyttää henkilötietojen käsittelyä. Katso tarkemmin tietosuojaselosteestamme.

Tilausvahvistus

Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse, josta näet mm. tilatut tuotteet ja loppusumman.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan verkkolatauksena tai palvelun käyttöoikeutena. Tuotevalmistaja toimittaa ohjelmiston tai pilvipalvelun käyttöönotto-ohjeet sekä mahdolliset sarjanumerot, tuoteavaimet tms. tuotteen käyttöönottoon tarvittavat tiedot tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiin. Useimmat ohjelmistotuotteet voidaan lisäksi toimittaa muistitikulla lisäpalveluna.

Vaihto-, palautus- ja peruutusehdot

Yksityisasiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ostajan palautusoikeuden edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön ja muuttumaton. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Tilausnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero
  • Pankkitilinumero
  • Kopio tilausvahvistuksesta

Koulutuspalvelun perumisesta on ilmoitettava viimeistään 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuminen perutaan 2–6 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan kurssimaksusta 50 %. Mikäli osallistuminen perutaan päivää ennen koulutusta tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan koulutushinta täysimääräisenä.

ArkSystems pidättää oikeuden muuttaa koulutuksen ajankohtaa tai peruuttaa yksittäisen kurssin. Kurssille ilmoittautunut voi tällöin osallistua seuraavalle vapaalle kurssille tai pyytää kurssihinnan hyvityksen. ArkSystems ei korvaa näistä muutoksista mahdollisesti asiakkaalle aiheutuneita suoria tai välillisiä kustannuksia.

Maksuehdot

Tilaus laskutetaan, maksuaika on 14 pv (netto) tai sopimuksen mukaan. Viivästyskorko on 8 %.

ArkSystems pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli ostajan maksuvelvoite ei täyty.