Kun Autodesk®-ohjelmistosi tilaus (Subscription) eli lisenssisopimus on päättymässä, saat muistutuksen sähköpostitse sekä NTI ArkSystemsiltä että Autodeskilta. Sopimukset eivät uusiudu automaattisesti, mutta voit jatkaa sopimusta helposti joko verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Miksi jatkaisin lisenssisopimusta?

Autodesk-ohjelmistoja ei voi käyttää ilman voimassa olevaa lisenssiä, joten uusimalla sopimuksesi vältyt käyttökatkoilta. Lisenssin uusiminen on lisäksi edullisempaa kuin uuden tilaaminen. Lue lisää sopimuseduista.

Jatkamalla sopimusta NTI ArkSystemsiltä saat nopeaa ja tehokasta palvelua ja tukea suomeksi. Lue lisää ArkSystemsin sopimuspalveluista.

Miten jatkan sopimusta?

Vaihtoehto 1

Voit uusia lisenssisopimuksen kätevästi ArkStore-verkkokaupastamme, useimmissa tapauksissa myös alennuksen kera. Rekisteröitymällä ArkStoreen saat lisäksi tallennettua maksutietosi seuraavia tilauksia varten

Huom. verkkokaupassa ei voi tehdä muutoksia sopimukseen. Jos haluat muuttaa sopimuksen sisältöä, esim. jatkaa vain osaa sopimuksessa olevista lisensseistä, ota yhteyttä myyntiimme.

Vaihtoehto 2

Voit myös uusia sopimuksen ottamalla yhteyttä myyntiimme sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella.

Yhteydenottolomake

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.