Enscape

Enscape

Enscape™ on reaaliaikaista 3D-visualisointia tekevä sovellus, joka integroituu suoraan Revit®-, SketchUp®-, Rhino®-, Archicad®– ja Vectorworks®-ohjelmistoihin. Enscape on todella helppokäyttöinen sekä renderöintilaadultaan erittäin tasokas. Asennus on yksikertaista ja tuotteesta on tarjolla sekä työasema- että verkkolisenssi. Reaaliaikaisen visualisoinnin lisäksi voit luoda virtuaaliympäristön, johon voi sukeltaa WMR-, Oculus Rift– tai HTC Vive™ -VR-laseilla.

Keskeisimmät ominaisuudet

 • Salli työsi tulla taiteeksi
  Esitä projektisi mistä tahansa kulmasta, jopa eri päivänaikoina. Sinun ei tarvitse säätää perspektiiviäsi tarkasti ennen renderöintiä, aloita vain Enscapen käyttö ja lennä haluamillesi kohdille. Se on täysin dynaamista ja hauskaa! Enscape tekee elämästäsi helpompaa ja ilahduttaa asiakkaitasi!
 • Yksi klikkaus virtuaalitodellisuuteen
  Anna asiakkaillesi VR-kokemus ikään kuin projektisi olisi jo rakennettu: VR-lasien ja Enscape-sovelluksen avulla rakennuksen virtuaalinen läpikäynti on vain yhden klikkauksen päässä. Lopeta piirrosten selittäminen – tarjoa hämmästyttävä virtuaalikokemus, joka kertoo enemmän kuin 1 000 sanaa.
 • Jaa läpikäyntisi
  Enscape tavallisesti toimii Revit- tai SketchUp-ohjelmien rinnalla, missä Enscape heijastaa rakennustöiden muutokset reaaliajassa. Lisäksi voit viedä ja jakaa Enscape-läpiviennin erillisenä .exe-tiedostona asiakkaillesi tai työtovereillesi. He voivat tutkia työsi ja jopa muuttaa päiväaikaa.
 • Panoraama
  Jaa 360° panoraamat kollegoiden ja asiakkaiden kanssa muutamassa sekunnissa! Enscape mahdollistaa panoraamakuvien tekemisen sekä stereo- että mono-vaihtoehdoilla. Ne voidaan tallentaa tiedostoon tai ladata pilveen, missä ne ovat käytettävissä linkin kautta. Erityistä ohjelmaa ei tarvita!

Saat lisätietoja Enscape-ohjelmiston monista hyödyistä ottamalla yhteyttä meihin jo tänään.