Autodesk-banneri

Autodesk® Construction Cloud (ACC) -pilvipalveluiden avulla voit jakaa ja käyttää projektidataa koko tiimin kanssa reaaliaikaisesti, missä ja milloin vain, kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa. Palveluiden avulla teet paremmin informoituja päätöksiä ja saat aikaan ennustettavempia ja tuottavampia lopputuloksia. Selainpohjainen tietomallien tarkastelu ja kommentointi ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia avaa uudenlaisia mahdollisuuksia koko projektiryhmälle.

Autodesk Construction Cloud sisältää muun muassa seuraavat palvelut:

autodesk-docs-256-min

Autodesk Docs on ratkaisu rakennussuunnittelun hallintaan. Palvelulla varmistat, että koko projektitiimi käyttää oikeita dokumentteja, suunnitelmia ja malleja. Säästä aikaa, ehkäise riskejä ja vähennä virheitä rakennusprojekteissa. Lue lisää.

BIM Collaborate -tuoteikoni

BIM Collaborate (aiemmin BIM 360 Coordinate) on suunnattu heille, jotka eivät välttämättä tuota dokumentteja suunnitteluohjelmistoilla mutta tarvitsevat silti pääsyn malleihin sekä muihin projektin dokumentteihin selaimen välityksellä. Paranna eri toimijoiden välistä koordinointia, ja tarkastele projektin rakennettavuutta automaattisilla törmäystarkasteluilla. Lue lisää.

BIM Collaborate Pro -tuoteikoni

BIM Collaborate Pro (aiemmin BIM 360 Design) on suunnitteluryhmille kehitetty Revit-mallin jakamis-, työnjako- ja yhteistyöskentelypalvelu. Palvelu yhdistää koko suunnitteluryhmän ja projektidatan ilman käyttäjä- tai tallennusrajoja. Lue lisää.

autodesk-build-256-min

Autodesk Build (aiemmin BIM 360 Build) on rakentamisen laadun ja työturvallisuuden valvontapalvelu. Luo, siirrä ja hallinnoi tehtäviä, tietopyyntöjä sekä toimituksia. Käytä tarkistuslistoja työturvallisuuden takaamiseen ja seuraa työmaan edistymistä päivittäisillä raporteilla. Lue lisää.

autodesk-takeoff-small-badge-128

Autodesk Takeoff on työkalu tarkkaan määrä- ja kustannuslaskentaan. Suorita 2D-määrälaskenta helposti ja tehokkaasti, ja automatisoi 3D-määrälaskenta. Luo koosteita ja jäsennä tietoa luokitteluilla. Lue lisää.

Autodesk Construction Cloud -palvelut perustuvat Autodesk Platform Services (APS) -alustaan. APS:n ohjelmointirajapintojen ja palveluiden avulla voit kehittää omia sovelluksiasi ACC- tai muihin Autodeskin pilvipalveluympäristöihin. Tutustu APS:ään.