Lustre

Joustava 3D-värimäärittely- ja -korjausohjelmisto

Autodesk® Lustre® tarjoaa tehokkaat työkalut elokuvien ja videoiden luovaan, reaaliaikaiseen visuaalisen ilmeen kehittämiseen. Lustre toimii paitsi omillaan, myös tiiviisti yhdessä samaan tuoteperheeseen kuuluvien Flame ja Flare -VFX-ohjelmistojen kanssa.

Lustre on saatavilla Linux-käyttöjärjestelmälle.

Tutustu alta Lustren ominaisuuksiin tai ota meihin yhteyttä jo tänään.

Visuaaliset tehosteet värittäjille

Flame-tuotteiden saumaton yhteentoimivuus mahdollistaa yhtenäisen ja virtaviivaisen jälkituotannon. Ohjelmistoilla voi työstää samaa projektia samanaikaisesti, samalla työasemalla. Tällöin käytössä on sekä Lustren värimäärittelytyökalut että Flamen ja Flaren kompositointiympäristö sekä visuaaliset tehosteet. Ohjelmistojen yhteinen perusta tekee projektien viimeistelystä helppoa, nopeaa ja tehokasta.

Epälineaarinen värimäärittely

Lustren monipuoliset värikorjailutyökalut soveltuvat nopeaan, epälineaariseen työnkulkuun erityisesti laajan projektijoukon värimäärittelyä varten. Monitasoisilla aikajanoilla ja eletyökaluilla voidaan nopeasti muokata otoksia sekä kokeilla ja verrata vierekkäin eri värimäärittelyjä.

Stereoskooppinen värimäärittely

Lustre tukee tavanomaisten 2D-videoiden lisäksi 3D-stereoskooppiprojekteja. Lustre ja Flame voivat vaihtaa keskenään monitasoisia stereoskooppiaikajanoja 3D-värimäärittelyä ja visuaalisia tehosteita varten.

Suorituskyvyn kiihdytys GPU:lla

Lustre voi hyödyntää GPU-prosessointia mahdollistaakseen nopeat, reaaliaikaiset värimäärittelyt ja toistot. Sekä mono- (2D) että stereoskooppisten (3D) projektien primaari- ja sekundaarivärimäärittelyt voidaan esikatsella korkearesoluutioisina, reaaliajassa.

Laaja tekninen tuki

Tilaukseen kuuluu laaja tekninen tuki (Advanced Support), johon sisältyy perustason online-tuen lisäksi

  • Puhelintuki
  • Kokeneiden Autodesk-asiantuntijoiden tuki
  • Tukipyynnöille etusija keskustelupalstoilla
  • Työpöydän etähallinta
  • Ohjelmointirajapinnan (API) tuki
  • Perustasoa lyhyemmät vastausajat