Ecocity Evaluator

Ecocity Evaluator auttaa viranomaisia, kaupunkisuunnittelijoita ja rakennuttajia löytämään kustannustehokkaimmat ratkaisut kestävän kehityksen mukaisten kaupunkien suunnitteluun ja rakentamiseen.

Ecocity Evaluator® verkkosovelluspalvelu (SaaS) on maankäytön ilmastovaikutusten ja tulojen sekä kustannusten arviointiin tarkoitettu työkalu maankäytön suunnittelijoille. Voit nopeasti ja vaivattomasti arvioida haluamasi maa-alueen rakentamisen ilmastovaikutuksia sekä kunnalle suoraan koituvia tuloja ja kustannuksia. Ohjelman käyttö on helppoa, eikä edellytä maankäytön suunnittelun tai päästöarvioinnin asiantuntijuutta.

Kysy lisää Evaluatorin eduista ottamalla meihin yhteyttä jo tänään.

Ei enää ulkoisia arviointeja

Integroi sekä taloudelliset että ekologiset kestävyysarvioinnit osaksi kaupunkisuunnitteluprosessiasi. Lisää laskentaraportit suunnitelmiisi päätöstentekoa varten, tai käytä Evaluatoria suunnittelua ohjaavana työkaluna.

Tarkka, nopea ja intuitiivinen

Perusta kaupunkisuunnitteluprojektisi ja saat hetkessä käsityksen, millaisia ympäristö- ja taloudellisia vaikutuksia valinnoillasi on.

Seuraavat 5 vai 50 vuotta?

Evaluator®-suunnittelukehys mahdollistaa päästö- ja kustannusarvioinnin vuosittain tai kumulatiivisesti halutulle aikajaksolle.

Työskentele esimääritellyillä, ennustavilla algoritmeilla

Valitse haluamasi energiantuotannon ja liikenteen kehitysmallit saadaksesi tulokset suunnittelemasi kaupungin suorista kustannuksista sekä ympäristövaikutuksista, mitä voit sitten verrata muihin skenaarioihin.

Kenelle?

Kaupunkisuunnittelijat

Kaupunkisuunnittelijat voivat nyt arvioida ja vertailla eri suunnitteluvalintojen merkittävimpiä vaikutuksia.

Opiskelijat ja oppilaitokset

Evaluator on täydellinen työkalu kaupunkisuunnittelun eri osa-alueiden ja kustannusten tarkasteluun sekä oppimiseen.

Cleantech-yritykset

Säästävätkö tuotteesi tai ratkaisusi kaupunkisuunnittelun kustannuksia ja/tai ympäristöä? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, niin voimme sopia tuotteesi sisällyttämisestä Evaluator-järjestelmään.

Rakennuttajat

Evaluatorilla voit laskea tietyn alueen rakennuttamisen todelliset kustannukset ja vaikutukset, mikä helpottaa yhteistyötä viranomaisten kanssa sekä nopeuttaa päätöksentekoa.

Yhteistyössä mukana