Autodesk® BIM 360® on pilvialusta, jonka avulla voit jakaa projektidatasi koko tiimin kanssa reaaliaikaisesti, kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa. BIM 360 pilvipalveluiden avulla teet paremmin informoituja päätöksiä ja saat aikaan ennustettavempia ja tuottavampia lopputuloksia.

BIM 360 perustuu Autodesk Forge™ -alustaan. Palvelun avulla voit kehittää omia sovelluksiasi BIM 360 tai muihin Autodeskin pilvipalveluympäristöihin. Tutustu Forgeen.

BIM 360 koostuu seuraavista osista:

BIM 360 Docs

BIM 360 Docs on ratkaisu rakennussuunnittelun hallintaan. Palvelulla varmistat, että koko projektitiimi käyttää oikeita dokumentteja, suunnitelmia ja malleja. Säästä aikaa, ehkäise riskejä ja vähennä virheitä rakennusprojekteissa. Lue lisää.

bim-360-design-icon-128px

BIM 360 Design on suunnitteluryhmille kehitetty Revit-mallin jakamis-, työnjako- ja yhteistyöskentelypalvelu. Palvelu yhdistää koko suunnitteluryhmän ja projektidatan ilman käyttäjä- tai tallennusrajoja. Lue lisää.

BIM 360 Coordinate ikoni

BIM 360 Coordinate on rakennusprojektin toteutuskelpoisuuden arviointi- ja tarkastelupalvelu. Palvelun avulla voit tarkastella projektin rakennettavuutta kentältä tai toimistoltasi, tunnistaa mahdolliset ongelmat jo ennen rakentamisvaihetta, automatisoida törmäystarkastelut sekä parantaa eri toimijoiden välistä koordinointia. Lue lisää.

bim-360-build-icon-128px

BIM 360 Build on rakentamisen laadun ja työturvallisuuden valvontapalvelu. Luo, siirrä ja hallinnoi tehtäviä, tietopyyntöjä sekä toimituksia. Käytä tarkistuslistoja työturvallisuuden takaamiseen ja seuraa työmaan edistymistä päivittäisillä raporteilla. Lue lisää.