BIM 360 on pilvialusta, jonka avulla voit jakaa projektidatasi koko tiimin kanssa reaaliaikaisesti, kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa. BIM 360:n avulla teet paremmin informoituja päätöksiä ja saat aikaan ennustettavempia ja tuottavampia lopputuloksia.

BIM 360 perustuu Autodesk Forge -alustaan. Palvelun avulla voit kehittää omia sovelluksiasi BIM 360 tai muihin Autodeskin pilvipalveluympäristöihin. Tutustu Forgeen.

BIM 360 koostuu seuraavista osista:

bim-360-docs-icon-128px

BIM 360 Docs on ratkaisu rakennussuunnittelun hallintaan. Palvelulla varmistat, että koko projektitiimi käyttää oikeita dokumentteja, suunnitelmia ja malleja. Säästä aikaa, ehkäise riskejä ja vähennä virheitä rakennusprojekteissa. Lue lisää.

bim-360-design-icon-128px

BIM 360 Design on suunnitteluryhmille kehitetty Revit-mallin jakamis-, työnjako- ja yhteistyöskentelypalvelu. Palvelu yhdistää koko suunnitteluryhmän ja projektidatan ilman käyttäjä- tai tallennusrajoja. Lue lisää.

bim-360-glue-icon-128px

BIM 360 Glue on rakennusprojektin toteutuskelpoisuuden arviointi- ja tarkastelupalvelu. Palvelun avulla voit tarkastella projektin rakennettavuutta kentältä tai toimistoltasi, tunnistaa mahdolliset ongelmat jo ennen rakentamisvaihetta, automatisoida törmäystarkastelut sekä parantaa eri toimijoiden välistä koordinointia. Lue lisää.

bim-360-build-icon-128px

BIM 360 Build on rakentamisen laadun ja työturvallisuuden valvontapalvelu. Luo, siirrä ja hallinnoi tehtäviä, tietopyyntöjä sekä toimituksia. Käytä tarkistuslistoja työturvallisuuden takaamiseen ja seuraa työmaan edistymistä päivittäisillä raporteilla. Lue lisää.