BIM 360

Autodesk® Construction Cloud -pilvipalveluiden avulla voit jakaa ja käyttää projektidataa koko tiimin kanssa reaaliaikaisesti, missä ja milloin vain, kaikissa suunnittelun ja rakentamisen vaiheissa. Palveluiden avulla teet paremmin informoituja päätöksiä ja saat aikaan ennustettavempia ja tuottavampia lopputuloksia. Selainpohjainen tietomallien tarkastelu ja kommentointi ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia avaa uudenlaisia mahdollisuuksia koko projektiryhmälle.

Palvelut perustuvat Autodesk Forge™ -alustaan. Forgen ohjelmointirajapintojen ja palveluiden avulla voit kehittää omia sovelluksiasi Autodesk Construction Cloud- tai muihin Autodeskin pilvipalveluympäristöihin. Tutustu Forgeen.

Autodesk Construction Cloud sisältää muun muassa seuraavat palvelut:

BIM 360 Docs

BIM 360 Docs on ratkaisu rakennussuunnittelun hallintaan. Palvelulla varmistat, että koko projektitiimi käyttää oikeita dokumentteja, suunnitelmia ja malleja. Säästä aikaa, ehkäise riskejä ja vähennä virheitä rakennusprojekteissa. Lue lisää.

BIM Collaborate

BIM Collaborate on suunnattu heille, jotka eivät tarvitse suunnitteluohjelmistoja dokumenttien tuottamiseen mutta tarvitsevat silti pääsyn malleihin sekä muihin projektin dokumentteihin selaimen välityksellä. Lue lisää.

BIM Collaborate Pro

BIM Collaborate Pro (aiemmin BIM 360 Design) on suunnitteluryhmille kehitetty Revit-mallin jakamis-, työnjako- ja yhteistyöskentelypalvelu. Palvelu yhdistää koko suunnitteluryhmän ja projektidatan ilman käyttäjä- tai tallennusrajoja. Lue lisää.

BIM 360 Coordinate ikoni

BIM 360 Coordinate on rakennusprojektin toteutuskelpoisuuden arviointi- ja tarkastelupalvelu. Palvelun avulla voit tarkastella projektin rakennettavuutta kentältä tai toimistoltasi, tunnistaa mahdolliset ongelmat jo ennen rakentamisvaihetta, automatisoida törmäystarkastelut sekä parantaa eri toimijoiden välistä koordinointia. Lue lisää.

bim-360-build-icon-128px

BIM 360 Build on rakentamisen laadun ja työturvallisuuden valvontapalvelu. Luo, siirrä ja hallinnoi tehtäviä, tietopyyntöjä sekä toimituksia. Käytä tarkistuslistoja työturvallisuuden takaamiseen ja seuraa työmaan edistymistä päivittäisillä raporteilla. Lue lisää.