AutoCAD 2022:lla suunnittelet mitä vain

AutoCAD 2022 asuntolaiva

Autodesk® AutoCAD® on maailman johtava tietokoneavusteinen 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmisto (CAD) rakennus-, mekaniikka- sekä monien muiden suunnittelualojen ammattilaisille. AutoCADin pitkä historia (jo vuodesta 1982) takaa luotettavan ja pitkälle kehitetyn suunnittelujärjestelmän, joka kattaa eri suunnittelualojen erikoisimmatkin tarpeet.

AutoCADista on saatavilla kevennetty AutoCAD LT® -versio 2D-suunnitteluun. AutoCAD Revit LT Suite puolestaan yhdistää AutoCAD LT:n helppokäyttöiset piirustus- ja merkintätyökalut sekä Revit LT™:n laadukkaat 3D-mallinnus- ja dokumentointi­ominaisuudet tietomallintamista (BIM) varten.

AutoCAD 2022:n ja AutoCAD LT 2022:n uudet ominaisuudet

AutoCADin uusien ominaisuuksien ja toimintojen avulla voit viedä suunnitelmia eteenpäin, virtaviivaistaa piirustusten tarkastussyklejä, parantaa yhteistyöprosessia, vähentää inhimillisten virheiden määrää automatisoinnin avulla ja paljon muuta.

Jäljitä

Jäljityksen (Trace) avulla DWG-tiedostoihin voi lisätä turvallisesti merkintöjä olemassa olevaa piirustusta muuttamatta.

Yhteistyökumppanisi voivat luoda jäljityksen AutoCADin web- ja mobiilisovelluksissa ja merkitä suunnitelmiin tehdyt muutokset. Tämän jälkeen voit avata jäljityksen AutoCADissa, tarkastella palautetta kontekstissa ja ottaa muutokset käyttöön. Punakynälle ja teippauksille ei ole tarvetta.

AutoCAD 2022:n jäljitysominaisuus

Klikkaa suuremmaksi

Jaa

Jakamistoiminnolla (Share) voit lähettää hallittuja kopioita piirustuksista turvallisesti tiimillesi ja kollegoillesi myöntämällä joko pelkät katselu- tai muokkausoikeudet.

Lisäksi voit luoda jakamislinkkejä, jotka avautuvat suoraan AutoCAD-web-sovelluksessa. Näin tiimisi ja kollegasi voivat tarkistaa ja muokata suunnitelmaa mistä tahansa käsin. Jakaminen onnistuu myös suoraan AutoCAD-web-sovelluksesta.

AutoCAD 2022:n jakamisominaisuudet

Klikkaa suuremmaksi

Laske

Laskenta (Count) automatisoi blokkien ja geometrian laskemisen vähentäen virheiden määrää. Laskenta on helppo päivittää, ja laskelmat voi viedä dynaamiseen taulukkoon.

AutoCAD 2022:n laskentaominaisuus

Klikkaa suuremmaksi

Lähetä Autodesk Docsiin

Paranna tehokkuutta ja vähennä työvaiheiden määrää julkaisemalla CAD-piirustusarkit PDF-tiedostoina AutoCADista Autodesk Docsiin. PDF-tiedostoja ei tarvitse enää tallentaa paikallisesti, avata verkkoselaimessa ja ladata pilvipalveluun. Tämä virtaviivaistaa työnkulkuja Autodesk-tuotteiden välillä.

Lisäksi voit käyttää Autodesk Docsissa olevia DWG-tiedostoja missä tahansa AutoCAD-web-sovelluksen avulla.

AutoCAD 2022:n ja Autodesk Docsin yhteentoimivuus

Klikkaa suuremmaksi

Siirrettävät ikkunat

Nyt voit tarkastella ja muokata useita piirustuksia samanaikaisesti, samassa AutoCAD-istunnossa. Voit siirtää piirustusvälilehtiä ja tarkastella niitä vierekkäin täysillä toiminnoilla varustetuissa ikkunoissa rinnakkain tai usealla näytöllä.

AutoCAD 2022:n siirrettävät ikkunat

Klikkaa suuremmaksi

Parannukset

AutoCAD 2022 tarjoaa entistä nopeamman ja mukautettavan asennuksen. Voit jopa työskennellä AutoCADissa ohjelman asennuksen aikana.

Lisäksi pääset nauttimaan parannetusta graafisesta suorituskyvystä ja uudesta aloitusvälilehdestä, jonka avulla voit käyttää tiedostoja ja muuta hyödyllistä sisältöä helposti suoraan aloitusnäytöstä.

AutoCAD 2022:n suorituskyvyn parannukset

Klikkaa suuremmaksi

Kaikki nämä uudet ominaisuudet sisältyvät myös AutoCAD LT -tilaukseen.

Katso myös: Vertaa AutoCAD 2022- ja AutoCAD LT 2022 -ohjelmistoja.

Revit LT 2022:n uudet ominaisuudet

Revit LT 2022 keskittyy juuri niihin asioihin, mitä rakennusprojektien tiimit eniten kaipaavat: Tehokkaampaa suunnitelmien dokumentointia, parempaa yhteentoimivuutta sekä uusia ominaisuuksia, jotka saivat yhteensä yli 8 000 ääntä Revit Ideas -keskustelupalstalla.

Natiivi PDF-vienti

Jaa tiedostoja helposti viemällä näkymiä ja kaavioita 2D-PDF-tiedostoihin yksittäin tai erissä käyttäjän määrittelemillä nimeämissäännöillä.

Revit 2022: Natiivi-PDF-vienti

Klikkaa suuremmaksi

Kapenevat seinät

Hallitse paremmin kaltevia ja kapenevia seiniä mallintaessasi ja muokatessasi seinäprofiileja.

Revit 2022: Kapenevat seinät

Klikkaa suuremmaksi

Jaetut parametrit avainluetteloissa

Käytä jaettuja parametreja avainluetteloissa ohjataksesi geometriaa ja hallitaksesi mallielementtien näkyvyyttä Revit familyissä.

Revit 2022: Jaetut parametrit avainluetteloissa

Klikkaa suuremmaksi

Tehokkaampi dokumentaatio

Luetteloiden ja merkintätyökalujen parannukset helpottavat suunnitelmien kommunikoinnissa.

Revit 2022: Merkintä usealla osoittimella

Klikkaa suuremmaksi

Katso lisää Revit LT 2022:n uusia ominaisuuksia.

Kysy lisää ja pyydä tarjous täyttämällä alla oleva lomake.

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja lataa AutoCAD-versiovertailu

Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

0 Comments